Taxi Gent Service

Taxi Gent

Bel ons op 078 25 04 84

Taxi Gent Service
Pijlstraat 30, 9000 Gent
078 25 04 84
https://www.taxiservicegent.be

Waarom een taxi Gent nemen als u op reis gaat:

De herfstvakantie is bijna aangebroken en voor velen betekent dit dat ze op reis gaan. Ze kijken er al lang naar uit en de koffers waren eindelijk ingepakt. Het is eindelijk zover!

Veel mensen vergeten dat de vakantie eigenlijk begint als je het huis uitgaat. Dan is het belangrijk om zonder stress te kunnen vertrekken! 

Daarom nemen veel mensen een taxi zodat ze:

- Niet zelf moeten rijden

- Geen parking moeten zoeken aan de luchthaven

- Zeker op tijd zijn aan de luchthaven

- Geen bom geld moeten betalen om hun auto te parkeren

- Ontspannen op reis kunnen vetrekken.

- Geen openbaar vervoer moeten nemen.

Het kan zijn dat u midden in de nacht een vlucht hebt en het moeilijk vindt om vrienden en familie over vervoer te vragen. Wie je ook meeneemt, hij gaat de volgende dag werken, dus het is niet ideaal. Het voelt niet goed...

Als u uw vakantie ontspannen en plezierig wilt beginnen, maakt u best gebruik van de luchthaventransferservice van de Gentse taxidienst. Een taxi nemen naar het vliegveld is de beste manier om zonder stress te reizen.

Met het vliegtuig reizen betekent dat je op tijd moet zijn! Het vliegtuig wacht niet op jou! Je kunt het verkeer op de weg als kiespijn missen! Wij verzekeren u dat u op tijd gebruik zult maken van onze diensten. Gelukkig kennen onze chauffeurs de routes naar alle luchthavens heel goed en zullen ze altijd de minst drukke route kiezen.

Ook over het vinden van een parkeerplaats hoeft u zich geen zorgen te maken. Vaak zijn de goedkoopste parkeerplaatsen ver van de terminal en moet je toch een heel eind reizen met je bagage. Vergeet niet dat het veel geld kost om uw auto op de parkeerplaats te parkeren. Heb je ooit de prijzen vergeleken die je zou betalen voor luchthavenvervoer? Voeg stressvrij reizen naar de luchthaven toe en maak snel keuzes!

U kunt de trein of bus gebruiken, maar het openbaar vervoer is mogelijk niet beschikbaar wanneer u op de luchthaven moet zijn.

 U kunt de trein of bus gebruiken, maar het openbaar vervoer is mogelijk niet beschikbaar wanneer u op de luchthaven moet zijn. De kans is groot dat je ook een paar keer moet overstappen, wat een hoop gedoe betekent als je een zware koffer hebt.

Bij Taxi Service Gent zorgen we ervoor dat uw vakantie makkelijk is. Wij brengen u naar alle luchthavens in Belgiƫ (Charleroi, Zaventem of Oostende) en de omringende landen (Eindhoven, Schiphol...).


Waarom een taxi gent nemen als u zich in Gent bevindt.

- U hebt een glaasje teveel gedronken en u mag of kan niet meer zelf rijden.

- U bent op reis in Gent en hebt geen eigen auto om u te verplaatsen.

- U wil in alle veiligheid vervoerd worden naar uw bestemming

- U wil geen gebruik maken van de bus, trein of tram

- Het is slecht weer en u moet zich door regen en of wind begeven met de fiets of te voet.

Kortom veel redenen om een taxi in Gent te nemen.


Wij zijn actief in groot Gent om het u makkelijker te maken kan u hier de routebeschrijvingen vanuit de verschillende plaatsen in Gent bekijken.


Waar zijn wij geregistreerd: 

Dit zijn onze bedrijfsvermeldingen op het web.

Volg ons op sociale media:

Reacties